Wageninrichting Elektricien

Busbetimmering op maat

Bedrijfswageninrichting op maat voor de Elektricien

Wij maken bedrijfswageninrichtingen voor de elektrotechnisch installateur. Een elektriciën heeft zijn gereedschappen en apparatuur het liefste veilig en snel bij de hand. Wij maken daarom rekken voor boxen, flexibele kabelhouders, praktische vastzetsystemen en stevige laden . Rene Jonk Timmerwerken maakt op deze manier goed gebruikt van de ruimte in uw voertuig.

Wij hebben vele elektriciëns bedrijfswagens ingericht, zoals u op de onderstaande foto’s kunt zien. Heeft u ook interesse in een bedrijfswageninrichting elektriciën, neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Meer dan 25 jaar ervaring

Verschillende materialen mogelijk

Lades op rolsysteem met afsluitmogelijkheid

Vrijblijvende offerte

Advies en tips en oplossingen per bedrijfstak

Haal en brengen van voertuig mogelijk

Scherpe prijzen

Betimmeringen voor alle merken

Verschillende wageninrichtingen electromonteur

Efficiënte, kosten- en tijdbesparende bedrijfswageninrichting voor Elektro Technische Monteurs

Wat zeggen onze klanten?

“Ons wagenpark wordt sinds enige jaren door Jonk Timmerwerken ingericht, vooral de flexibiliteit en de snelle levering van Vakwerk maken dat wij zeer tevreden zijn!”

Johan Fokkema

CFO at Painting Holland Groep

“Wij werken al een aantal jaar naar tevredenheid samen met R. Jonk Timmerwerken. Voor iedere toepassing bedenkt Rene een mooie efficiënte inrichting. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Rene denkt mee en “schakelt” snel.”

Sammy Groot

In- en verkoopadviseur Garage Kil

“KBK materieeldienst laat zijn bussen nu al ruim 8 jaar lang door Jonk timmerwerken inrichten. Jaar op jaar zijn wij nog steeds erg tevreden met het advies op maat voor alle type bussen en caddies binnen ons wagenpark. Hierdoor zien onze intimmeringen van de bussen en caddies er zeer professioneel en netjes afgewerkt uit

Ook zijn wij zeer tevreden voor het snelle en vakkundig intimmeren van onze bussen afgelopen jaar.
Dankzij jullie flexibele inzet hebben wij ze toch nog mooi keer op keer weer op tijd mogen ontvangen. Dit alles maakt dat KBK materieeldienst zeer tevreden is met de samenwerking met R. Jonk timmerwerken.”

Patrick Everaars

Logistiek medewerker materieeldienst KBK Bouwgroep

Busbetimmeringen op Maat

Waar voor je geld

Bel ons vandaag